Ons verhaal 2020-03-02T12:52:11+00:00


ONS VERHAAL

Cees Jr. en zijn vrouw Anna Stello vormen sinds juli 2016 samen de drijvende kracht achter het Brabantse vleeswarenbedrijf en zijn specialist in ambachtelijk bereide worst en vleeswaren.

Cees Jr. heeft de kneepjes van het vak geleerd van zijn vader, Cees Sr. en past deze toe in het familiebedrijf op kleinschalige en ambachtelijke, maar moderne wijze.

Cees Sr. begon al meer dan 30 jaar geleden met een slagerij in Waalwijk en maakte destijds al vleeswaren volgens oude slagersrecepturen. Deze goed bewaarde geheimen worden nog steeds gekoesterd en met zorg nageleefd. Dat doen Cees en Anna iedere dag weer met veel liefde en passie voor het vak, net zoals Cees Sr. dat vroeger al deed. Op deze manier komen de mooiste en lekkerste producten tot stand.

Eén van Cees Stello’s specialiteiten is de unieke zachte Brabantse metworst. Deze is al meer dan 30 jaar de hardloper in het assortiment en vandaag de dag nog steeds Stello’s trots. Dit product heeft het bedrijf succesvol gemaakt. Andere traditionele producten uit Stello’s keuken zijn droge worstjes in allerlei verassende smaken, maar ook verschillende varianten smaakvolle ham, traditioneel gerijpt, gedroogd en gerookt. Verder zijn er de knapperige kaantjes en de gesmolten varkensreuzel, het dierlijk vet afkomstig van varkensbuik dat verkregen wordt bij het smelten van spek; een genot om je aardappels in te bakken!


VISIE ANNA EN CEES

Je kunt niet in alle facetten van een bedrijf even sterk zijn, maar Anna en Cees vullen elkaar prima aan. De productieplanning van worst, kaantjes en andere vleesproducten staat onder leiding van Cees, maar de productie van bakjes gesmolten reuzel neemt Anna op zich. Ook draagt ze zorg voor de juiste verpakking en labeling; vaak heeft elke klant specifieke eisen aan een verpakking. Hiernaast houdt Cees zich vooral ook bezig met productontwikkeling en het klantcontact, terwijl Anna de meer coördinerende taken op zich neemt en ook de ontwikkeling van moderne verpakkingen, de facturatie en administratie verzorgt. Ondertussen helpen vader en moeder Stello ook nog wel eens een handje mee.

De gedachte is alleen te werken met kwaliteitsvlees, voornamelijk hele delen van het varken, waar de herkomst van bekend is. Deze speciale varkens komen uit Nederland en België.

Ongeacht het varken, speelt dierenwelzijn een belangrijke rol. Ook het rund-, kip- of wildvlees dat gebruikt wordt in bijvoorbeeld het Brabants stoofpotje, smeuïge kiprillette, gebraden wildgehakt of kruidige hazenpeper moet van goede afkomst zijn. En dát proef je terug in het eindproduct.


MAATWERK VOOR DE KLANT

Het Bourgondische gevoel en de Brabantse gastvrijheid zit bij Cees Jr. in de genen. Hij heeft een passie voor productontwikkeling houdt er van om met ingrediënten te spelen en zijn producten te verrijken. Dit vind je terug in het seizoensgebonden assortiment. Juist vanwege de kleinschalige productie is er tevens ruimte om op deze manier tailor made producten voor klanten te maken. Alles is bespreekbaar, zoals het roken van vleesproducten, of professioneel verpakken van producten behoort tot zijn service. Maatwerk en samenwerking is een belangrijk aspect, net zoals meedenken met de klant!